تولید توری مش
شبکه ای فلزی را که از طریق بافتن و یا جوش خوردن با استفاده از دو روش جوش معمولی و جوش مقاومتی و یا جوش نقطه ای ایجاد می شود، توری مش و گاها توری شبکه ای می نامند. مقاومت توری مش به قطر این توری بستگی داشته و می توان نتیجه گرفت که توری های دارای قطر بیشتر مقاوم تر بوده و مرغوبیت بیشتری نیز دارند. در ادامه این مطلب مراحل تولید توری مش و توری جوشی را مورد بررسی قرار می دهیم.
توری مش و چگونگی تولید آن
همان گونه که پیش تر نیز اشاره کردیم، توری مش از متصل نمودن میلگردهایی از جنس فولاد به صورت موازی و تار و پودی به یکدیگر ساخته می شود. به عبارت دیگر در تولید توری مش میلگردهایی به صورت افقی و عمودی بر روی هم قرار گرفته و سپس محل تلاقی آن ها به وسیله جوش به یکدیگر متصل می گردد.
به کارگیری جوش به منظور اتصال توری های مش، زمینه استحکام بیشتر آن ها را فراهم نموده و از لق زدن آن ها جلوگیری می کند. توری های مش به دلیل برخورداری از استحکام و مقاومت بالا، از جمله پر کاربردترین محصولات مورد استفاده در سازه های گوناگون هستند.
مراحل تولید توری مش یا توری مش جوشی
اصلی ترین مرحله تولید مش، تولید ورقه ها یا به عبارت دیگر شیت هایی است که ابعادی به اندازه 20/2*6 دارند. مفتول مورد استفاده در تار و پود این محصول ممکن است از جنس مفتول سیاه پر کربن، گالوانیزه و یا استنلس استیل می باشد. در صورت تولید توری مش با به کارگیری مفتول سیاه پر کربن، انعطاف آن خنثی خواهد شد.
میلگردهای به کار برده شده در توری مش نیز از دو نوع ساده و آجدار و با ابعاد گوناگون 10،8،6 و12 میلی متر هستند. سوراخ های موجود در توری مش که تحت عنوان چشمه نیز شناخته می شوند، مربعی شکل می باشند.
تولید توری مش به روش اتوماتیک
یکی از مهم ترین و کاربردی ترین روش های تولید مش، روش اتوماتیک است که در آن با به کارگیری مفتول گالوانیزه و یا مفتول سیاه به تولید توری مش می پردازند. ضخامت مفتول مورد استفاده در این روش به موارد مختلفی همچون نوع دستگاه، میزان مورد نظر از آن و مکان به کارگیری آن بستگی دارد. موثر ترین عامل در تعیین ضخامت مش، محلی است که آن را مورد استفاده قرار می دهند.
پس از مشخص کردن محل استفاده از توری مش، به منظور صاف نمودن انحناهای موجود آن را در دستگاه های مربوطه قرار می دهند. روکش دهی با هدف از بین بردن نیاز این توری به رنگ آمیزی نیز مرحله بعدی می باشد که انجام و یا عدم انجام آن به نظر مشتری و کاربرد مش بستگی دارد. در صورت لزوم روکش دهی توری مش انجام و به وسیله جریان هوا خشک می گردد. توری های مش پس از روکش دهی به مرحله حصاربافی وارد خواهند شد.
خرید توری مش و قیمت آن
اگرچه کیفیت بالای سازه مش موجب به صرفه بودن هزینه های ناشی از آن می گردد و عوامل متعددی بر قیمت این سازه تاثیر گذار می باشند، یکی از مهم ترین مسائل در خرید توری مش، قیمت آن می باشد. از جمله دیگر عواملی که قیمت مش را تحت تاثیر قرار می دهند، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
• میزان ضخامت توری مش و مفتول مورد استفاده در ساختار آن
• ابعاد سوراخ های به کار رفته در توری مش
• نوع مفتول به کار گرفته شده در ساخت توری مش ( آجدار یا ساده)
• پوشش توری مش ( سیاه، گالوانیزه یا استیل)
مواردی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، از جمله مهم ترین موارد تاثیر گذار بر افزایش یا کاهش قیمت این محصول است.
بخش های استفاده کننده از توری مش
توری مش انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن ها با توجه به ویژگی هایشان در مکانی خاص به کار برده می شوند. استفاده از توری مش در زمینه های گوناگونی نظیر حمل و نقل، باغداری، کشاورزی، معادن، حصار کشی و دیگر صنایع موجود رایج است. استحکام و امنیت بالای این سازه یکی از دلایل استفاده گسترده آن در عرصه های مختلف می باشد.
علت رواج استفاده از توری مش
شاید این سوال ذهنتان را مشغول کرده باشد که چرا استفاده از توری مش در صنایع مختلف بسیار رواج دارد؟!
خوب است بدانید که توری مش در مقایسه با سایر توری ها مزایای بسیار زیادی دارد و همین امر موجب کاربرد بیشتر آن در زمینه های گوناگون شده است.
مسلح کردن بتن سازه یکی از عوامل تاثیرگذار در فروش بسیار بالای مش است که می توان آن را به عنوان یکی از اصلی ترین مزایای آن در نظر گرفت. استحکام بسیار بالای مش از دیگر مزیت های منحصر به فرد آن است . با توجه به ضعف تنش های کششی در بتن ها، استفاده از مش در بتن ضمن تقویت وضعیت کششی آن، استحکام بتن را نیز به طرز چشمگیری افزایش می دهد.
از دیگر مزایای مهم مش می توان صرفه جویی در زمان و هزینه را یادآور شد. استحکام بسیار بالا و منحصر به فرد این قطعه و تناسب شکل هندسی آن، زمینه تسریع عملیات ساختمانی را مهیا ساخته و موجب صرفه جویی در زمان خواهد شد. قیمت بسیار مناسب و مقرون به صرفه خرید مش نیز سبب می شود که تهیه این قطعه بسیار کارآمد، بسیار سهل و ساده باشد.
از دیگر ویژگی های بی نظیر ورقه های تولید شده مش که گاها آن ها را شیت نیز اطلاق می کنند، مقاومت بسیار بالای آن ها در برابر پاره شدگی، خوردگی و زنگ زدگی می باشد. استفاده از جوش به منظور اتصال این قطعات به یکدیگر، آن ها را به یکی از محکم ترین و کارآمدترین قطعات مورد استفاده در ساخت و سازهای گوناگون تبدیل کرده است.
لیست و معرفی کامل تری دی پانل، کلیک کنید!
بدون دیدگاه