آشنایی با کاربردهای توری پرسی
بی شک توری های موج دار یکی از انواع توری هایی است که به دفعات مکرر در دنیای افراد خود دیده و با آن سر و کار داشته اید که از انواع مختلف آن می توان به توری پرسی و توری سرندی اشاره کرد. دو نوع توری مذکور به روش های مختلفی تولید شده و کاربردهای گوناگونی نیز دارند.
ویژگی های بی نظیر توری های موج دار نظیر کاربرد بسیار زیاد آن ها و نیز همه کاره و کاربردی بودنشان، از جمله عواملی است که سبب شده است این دسته از توری ها به یکی از پر طرفدارترین و کاربردی ترین توری های موجود در بازار تبدیل شوند.
استفاده از توری های موج دار در زمینه های مختلفی همچون تهیه غذا گرفته تا فراهم سازی ایمنی کارگران در محیط کار رواج دارد.
سطح این دسته از توری ها به نحوی طراحی شده است که مواد به راحتی قابلیت حرکت بر روی آن را دارا می باشند. همین ویژگی های توری های موج دار سبب شده است که از آن ها به منظور سرند کردن و نیز در صفحات ارتعاشی استفاده نمایند. ساخت قفس حیوانات در باغ وحش نیز از دیگر موارد کاربرد توری های موج دار است.
اندازه، سایز چشمه ها، قطر و جنس مفتول های مورد استفاده در این دسته از توری ها متفاوت می باشد. توری پرسی را غالبا از جنس مفتول گالوانیزه، مفتول سیاه، استیل ضد زنگ، برنج و… می سازند و انتخاب نوع مواد اولیه جهت ساخت توری به نوع مواد قابل سرند کردن بستگی دارد. در ادامه به بررسی روش ساخت توری پرسی و کاربرد آن در صنایع مختلف خواهیم پرداخت:
توری پرسی
تولید توری پرسی با به کارگیری مفتول های موج داری که با استفاده از دستگاه های مختلف دنده ای و مواج شده اند، انجام می پذیرد. روش تولید این دسته از توری ها به این صورت است که در مرحله اول اپراتور پس از قرار دادن طولی مفتول های مواج در دستگاه مورد نظر، رشته دیگری از این دسته مفتول ها را به صورت عرضی مابین مفتول های طولی مرحله قبل گذاشته و با استفاده از دستگاه این مجموعه رشته های طولی و عرضی را با فواصل مشخصی به یکدیگر بافته و قفل می کنند.
این فواصل مشخص مربع و یا مستطیلی شکل ایجاد شده در ابعاد گوناگون را اصطلاحا چشمه می گویند.
مقاومت فوق العاده، دوام بسیار بالا، زیبایی منحصر به فرد و استقامت زیاد در برابر مواد شیمیایی و عوامل محیطی از جمله ویژگی های توری پرسی است که به دلیل دارا بودن مفتول های موجی شکل بافته و پرس شده در آن ایجاد می گردند.
بدون دیدگاه